Schoonmaakdiensten » Kantoren

Kantoren

Clean Vision is specialist in het vakkundig schoonmaken van kantooromgevingen.

Belangrijk hierbij zijn naast een schone werkplek en schoon sanitair de ruimten die voor uw bedrijfsvoering belangrijk zijn. Denk hierbij aan vergaderruimten, de entree
en wellicht uw presentatieruimte / showroom. Of het nu gaat om wekelijkse,
dagelijkse schoonmaak of een frequentie daartussenin, Clean Vision maakt het
waar. U, als opdrachtgever, moet ervan uit kunnen gaan dat de schoonmaak van uw kantoor dagelijks aan uw gestelde eisen en wensen voldoet zonder dat u daar omkijken naar heeft.

De gewenste kwaliteit bereiken is één, deze zo houden is twee!

Hierin zit onze kracht en onderscheiden wij ons in de schoonmaakbranche. Clean Vision werkt uitsluitend met vaste, nederlands sprekende, opgeleide  medewerkers aan de hand van duidelijke werkinstructies waarin alle werkzaamheden met de juiste frequentie zijn opgenomen. De werkzaamheden worden periodiek gecontroleerd en waar nodig bijgestuurd door uw vaste rayonmanager. De rayonmanager heeft periodiek overleg met u ten einde onze dienstverlening te evalueren. Door frequente controle op de uitvoering, tijdige bijsturing en periodieke evaluatie ontstaat er een proces dat garant staat voor een schoon kantoor. 

De schoonmaakmedewerker bepaald uiteindelijk het schoonmaakresultaat.

Een prettige werksfeer waarin de medewerker gemotiveerd werkt is het sleutelbegrip. Naast frequent bezoek van derayonmanager aan de schoonmaakmedewerker om deze te motiveren zijn het opstellen van realistische en haalbare werktaken uitermate belangrijk. Een juiste beloning, waardering en uitzicht op een vaste dienstbetrekking zijn de succesfactoren om dit te bereiken.

blitskikker